مسابقات امسال کلوپ سلامی

بهزاد سید احمدی   ۰۲ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۲۳

(( بنام یزدان بی نیاز ))

?بنام خدا?

عرض سلام و ادب احترام خدمت تمامیه مربیان و پرورش دهندگان کبوتران نامه بر ایران زمین ?

اینجانب بهزاد سیداحمدی مدیرمحترم کلوپ شهر سلامی،(خراسان رضوی) با هم اندیشی و همفکری اعضاء کلوپ طی جلسه ای که در تاریخ 99/7/18 زمان و مکان مسابقات را سال 99"400 جاری را که در اول اسفند ماه آغاز می شود را به اطلاع مربیان عزیز می رسانیم،از آنجائی که خداوند توفیقی عنایت کرد تا با کمک جناب آقای قاسم مرادی مدیریت محترم اتحادیه کلوپهای ایران عزیز. کلوپ ما در سال 98 تاسیس گردید که در سال 98 بخاطر ویروس کرونا که ورودی و خروجی های استان بسته بود نتونستیم مسابقه ای برگزار کنیم و امسال اولین دوره از مسابقه کلوپ سلامی است و بخاطر پیشرفت احداف و فرهنگ سازی در رشته ای کبوتران نامه بر دوستان شرکت کننده کلوپ در راستای پیشرفت درسالهای آینده و تجربه مربی گری و مسیریابی و آشنایی با اقلیم و روش هر چه بهتر برگذار شدن مسابقات و شناخت نژادهای برتر پرندها ،سعی براین شدمسیر کوتاه تری رو نسبت به سایر کلوپ های ایران و استان خراسان در نظر گرفته شود و این کلوپ امسال انشالله قصد دارد از کبوتران بدون پلاک فقط امسال را در مسابقه قرار دهیم و شرط اصلی و مقام فقط برای کبوتران پلاک دار میباشد بدون پلاک فقط صرفا جهت شناخت مربی از پرنده اش میباشد.
شرایط مسابقات به شرح زیر میباشد‌:?

1.پیش مسابقه (35 )کیلومتر هوایی شهرستان رشتخوار
(خراسان رضوی). تاریخ مسابقه 99/12/01

2.مسابقه اول (80 ) کیلومتر هوایی ( شهرستان تربت حیدریه بعد ملک اباد خراسان رضوی ) تاریخ مسابقه 99/12/10

3.مسابقه دوم ( 137 ) کیلومتر هوایی (کدکن شهرستان تربت حیدریه خراسان رضوی). تاریخ مسابقه 99/12/19

4.مسابقه سوم (260) کیلومتر هوایی ( شهرستان سبزوار بین سلطان اباد و باغچر. خراسان رضوی ) تاریخ مسابقه 99/12/29

در صورت اینکه بعداز پایان مسابقات شرکت کننده باقی ماند مسابقه چهارم برگذار خواهدشد
5. مسابقه چهارم(350) کیلومتر هوایی (روستای گوریان شهرستان اسفراین خراسان شمالی)
تاریخ مسابقه 400/01/10

(( تاریخ ثبت نام99/08/05 وهزینه وردی مسابقات 300 هزارتومان میباشد ))

انشاالله که همه مربیان وپرورش دهندگان کبوتران نامه بر عزیز پیروز و سربلند باشند??

مدیریت محترم کلوپ شهر سلامی: ارادتمند همه،،
بهزاد سیداحمدی. پیروز و سربلند باشید.ایام بکامتان ???????